bukan cinta monyetkepulangan Kamal Ilham ke tanah air selepas lapan tahun belajar di UK menemukan nya semula dengan keluarga angkatnya..umi dan Nurul Suhana yang berusia 17 tahun..pertemuan setelah sekian lama itu membuat jantung Nurul Suhana berdegup kencang..apa benar dia sudah dilamun cinta atau sekadar cinta monyet??..


perubahan sikap Nurul Suhana dapat dirsakan oleh Kamal Ilham..dia yang selama ini hanya ingin meletakkn Nurul Suhana tidak lebih dari seorang adik..terpaksa berterus terang..tambahan pula dia telah mempunyai Annetalia..melukainya adalah jalan terbaik..

namun begitu satu tragedi telah merubah Nurul Suhana yang dahulunya periang..menjadi pendiam dan sememangnya turut melayang pergi..Kamal Ilham benar-benar terasa kehilangan..

di waktu Nurul Suhana terubang ambing melayari kenyataan hidup...muncul Alvin membantunya untuk berdiri semula..

pergolakkan perasaan mula melanda Kamal Ilham yang cemburu melihat hubungan kedua-duanya..dia mulai keliru..siapakah sebenarnya yang bertakhta di hati nya???..benarkah cinta itu boleh wujud tanpa batasan usia??..haruskah dia mengakui yang dia sudah lama meletakkan Nurul Suhana di satu sudut yang istimewa di dalam hatinya??,..kalau benar..bagaimana dia harus menjelaskan sedangkan dahulu dialah yang telah melukai hati Nurul Suhana dan sudikah Nurul Suhana menerima kembali setelah ada pengganti yang jauh lebih baik dari Kamal Ilham...??

wooO..!..hehe..chua baru beli novel nie semalam..n harini chua da habis bace..huhu...tapi chua bole katekan..yang novel nie bez..n jalan citer dy pown menarik la..so..apalagi..g beli la..xrugi..huhu....
enjOOYYZZZ!!

No comments:

Post a Comment