BEDAK SEJUK TANAKA T.A.T.E BY D.E.A



CHU-A AMIK STOCK ORIGINAL DARI MYNMAR..
BEKAS, ISI, WARNA, TEKSTUR YANG SAMA DENGAN D.E.A (produk keluar syarikat family Nora Danish)



PRICE ;
RM 40 (S/M) RM 45 (S/S)
FREE SHISIEDO MASK
FREE POSTAGE

BERAT ; 50gm

HARGA YANG SANGAT BEBALOI DAN KESAN YANG SANGAT MANTAP..!!


BEDAK TANAKA DIPERBUAT DARIPADA KAYU TANAKA 

SANGAT BERKESAN UNTUK ;

- kecutkan jerawat -
- haluskan kulit -
- cerahkan kulit -
- hilangkan jeragat -
- lembutkan kulit -
- menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka -
- pelindung cahaya matahari -
- selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan -
- boleh dijadikan bedak sejuk dan foundation -

BEDAK NIE BAU LEMON..SEJUK JE RASE BILE PAKAI..LEPAS PAKAI..BILAS MUKA RASE HALUS DAN LICIN LEPAS TU..DAKI-DAKI POWN BOLEH TANGGAL TIME KITA GOSOK DAN CUCI MUKA..MEMANG BEST..!!

BOLEH PAKAI WAKTU SIANG SEBAGAI FOUNDATION ATAU WAKTU MALAM SEBAGAI BEDAK SEJUK..BOLEH DIGUNAKAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT BERJERAWAT,SENSITIF,NORMAL DAN SEBAGAINYA..

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA..DEWASA DAN KANAK-KANAK


RAHSIA KULIT MULUS PELAKON CANTIK NORA DANISH AND FAMILY

WAH! RAHSIA CANTIK PUTIH GEBU NORA DANISH DAH TERBONGKAR! JOM DAPATKAN RAHSIA PUTIH GEBU SI CANTIK NORA NI DARLING!
NORA & FAMILY da guna bedak ni dan jadikan amalam..spt yg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. Fungsi Tate ni mcm bedak sejuk..





CARA PENGGUNAAN BEDAK TANAKA TATE

CARA A ;

after cuci muka pastikan anda jangan lap..then terus ambik sedikit tate tu sapu kat muke..gosok-gosok sampai kering dan keluarkan kulit-kulit mati tu..yang peeling2 yang merah2 semua boleh guna tate nie..don't worry..biarkan kering dalam 2jam then cuci..then rasakan kehalusan kulit muke uollss..!!

CARA B ;

after cuci muka cam biase jangan lap terus dape tate seluruh muka..then tate ni dibawak tido...zzZZzzZZ..esok bangun cuci..yeaayy..!..putih suda...

CARA C ;

kalau nak pakai macam foundation..sapu je kat muka..pastu bole pakai make-up..

SELAMAT MENCUBA UOLLZZ..!!!





KINDLY WHATSAPP FOR ORDER..

CHU-A  +6010-2381625
WECHAT ID ; chu-a93

SEJARAH BEDAK SEJUK TANAKA..

Asalnye ponn mmg dr MYANMAR kan??
so, acaner plak yg mmg dtg dr tpt asalnye itu dikatakan fake ye...tepuk dada tanya diri sendiri...hehuuuu
♥Pada suatu masa dahulu, kayu Tanaka ini digunakan oleh golongan kerabat diraja disana untuk mencantikkan kulit. Dipercayai kayu Tanaka ini berfungsi untuk melindungi kulit daripada pancaran matahari yang terik. Ia juga dapat menyejukkan, menyerap lebihan minyak dan menyerap peluh.


♥Menariknya, kayu Tanaka ini mempunyai pelbagai fungsi. Setakat ini belum ada kajian saintifik lagi mengenai kayu ini. Tetapi di Malaysia sudah ada syarikat kosmetik yang menggunakan kayu Tanaka ini sebagai asas dalam kosmetik mereka.Tidak ketinggalan, negara seperti Singapura, Filipina dan Thailand sudah tidak asing lagi dengan bedak Tanaka. 

♥Menurut masyarakat Myanmar, kulit kayu inilah yang mujarab digunakan sebagai petua untuk merawat dan mencantikkan kulit muka mereka. Tidak kira jenis kulit sensetif, normal, kombinasi, semuanya boleh menggunakannya tanpa was-was.Boleh juga digunakan kepada bayi baru lahir.Ianya tidak memudaratkan kulit.Kita lihat senario sekarang, ramai orang ingin kelihatan cantik dengan cepat tetapi produk yang digunakan semuanya mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Memang nampak cantik pada mulanya tetapi lama kelamaan kulit menjadi rosak. Jadi lebih baiklah kita sebagai pengguna bijak cuba beralih kepada bahan semula jadi seperti Kayu Tanaka .

♥Kayu Tanaka ini, diasah di atas batu untuk menghasilkan esen yang berwarna coklat seperti foundation yang boleh kita perolehi di pasaran. Esen itulah yang disapukan ke kulit muka. Setelah kering di muka, warna coklat itu terus berubah menjadi kekuningan. Tetapi ianya nampak seperti kita memakai bedak sejuk. Boleh diratakan ke muka dengan menggosoknya sehingga rata seperti kita memakai bedak. Adalah lebih baik bagi orang yang berjerawat memakainya dengan tebal di muka pada waktu malam. Seperti memakai MASKER. Kalau hendak dipakai untuk keluar rumah mesti pandai meratakannya ke kulit muka agar orang tak perasan.Ianya dapat mengecutkan jerawat dengan cepat.Tanaka memberi kesan sejuk kepada kulit muka setelah kita memakainya. Fungsi lain esen Tanaka ini ialah ianya boleh dijadikan masker untuk menegangkan kulit muka. Jika masker biasa yang kita beli dipasaran, kita perlu mencuci muka selepas 20 minit dan tidak boleh bercakap-cakap kerana takut kulit boleh berkedut. Berbeza dengan esen Tanaka. Ianya boleh digunakan sampai hilang sendiri dari kulit dan kita bebas menggerak-gerakkan muka. 

♥Jika kulit kita jenis yang berminyak usahlah bimbang kerana dengan memakai esen ini kulit kita lama kelamaan akan menjadi kurang berminyak lagi dan akhirnya menjadi normal. Disamping itu, ianya boleh dijadikan pelindung cahaya matahari, dan mencerahkan kulit jika dipakai secara berterusan.
Sel kulit mati akan tanggal semasa kita menggosok muka untuk meratakan warna esen yang telah kering. Ianya kelihatan seperti daki.



JOWM KURUS DENGAN FIGURE-UP IN-SHA-ALLAH..



JOWM KURUS DENGAN FIGURE-UP..!!



salah satu produk terhangat sekarang...
bole menurunkan 10kg hingga 15 kg sebulan..!!

RM 70 (S/M)
RM 75 (S/S)
FREE POSTAGE

KURUS PANTAS DALAM MASA 7 HARI!!

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN” Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini...... Mudah dan berkesan..... Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2....hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya......menakjubkan!!!!!


YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP ;

♥ Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
♥ Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
♥ Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
♥ Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
♥ Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
♥ 100% peratus bahan semulajadi..
♥ dah tentu halal
♥ Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)
product terbaru yg hot selling! 


* HALAL
* 100% Herba Semulajadi 
* Blh amalkan ketika period 
* Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dlm pemakanan


Kenapa harus memilih Figure Up?

1. Berat badan naik bagai di pam-pam !!
* Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini... Penyebab utama adalah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan & lelain...

2. Macam-macam dah cuba tapi Tak menampakkan hasil !!
* Pelbagai cara telah dilakukan cam diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsing & telan macam-macam pil kurus yg ada dlm pasaran... Namun, berat badan masih tidak berubah malah semakin gemuk !! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tak dapat mengawal selera makan....

Keterangan Product : 

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.
Semua Ingredient yg terdpt dlm Kapsul Figure-Up adalah 100% Bahan Semulajadi & ianya berfungsi unt melangsingkan badan serta membakar lemak dlm bdn....
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.
Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).
Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

Kandungan & Bahan aktif Dalam Figure Up : 

1. Maltodextrin
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya di jumpai sebagai krim-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakkan maltodextrin di kelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi

2. Garcinia Cambogia
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat dari buah-buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:
Berkesan menurunkan berat badan 
Mengawal selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurangkan kolestrol
Menambah tenaga
HCA dalam garcinia cambogia amat berkesan menahan kegemukkan selepas memiliki berat badan idaman
Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi

3. Green Tea
Teh hijau atau di kenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstark teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang di perlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria. Pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit birit dalam teh hijau mengandungi catechin yang berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko perbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payudara dan penyakit jantung

4. Citrus Aurantium
Juga dinamakan bitter orange. Ia digunakan sebagai bahan mengawal berat badan

Kebaikan Citrus Aurantium:
Meningkatkan kadar metabolisma
Menurunkan berat badan
Bertindak mengawal selera makan
Membantu membakar lemak
Membantu sistem pencernaan berfungsi normal

5. Aloe Vera
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


SANGAT SESUAI UNTUK ;

♥ org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
♥ Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
♥ selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)


TIDAK SESUAI UNTUK ; 

* Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
* Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
* Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
* Wanita yang mengandung
* Berumur kurang dari 18 tahun dan melabihi 60 tahun
* Mengambil suplemen dan ubat-ubatan yang lain

CARA MAKAN FIGURE UP : 

Makan sebiji Figure Up selepas sarapan & xpelu tunggu stgah jam.
Boleh makan apa saja & xpelu kawal.
HARUS & PERLU minum banyak air masak unt mempercepatkan proses.
Jangan Skip makan wpun kenyang... Mesti makan wpun sedikit unt memastikan metabolisma kita stabil & tak down malah unt mengelakkan dari masuk angin.

Noted : Jika inginkan kesan seperti Testimoni / Kesan yg uolls inginkan, Pantang Sementara dari KOPI, SUSU, KAFIEN & SOYA

Info Figure Up : 

* 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali ambil 2 biji
* Jangan ambil ubat ini jika sedang mengambil ubat / suplemen yang lain
* Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekiranya terasa haus
* Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari)
* Jangan minum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini

Perkara yang lagi Penting tentang Product Figure Up Ini :
 
* ADA LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean tak ada bacaan yang detect dalam produk figure up ini),


SO... jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP



TESTIMONI










FREEZE YOUR AGE WITH RADIGLOW



I INTRODUCE YOU....RADIGLOW..




RADIGLOW..Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman. 


 RAMUAN TERDIRI DARI L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, ASTAXANTHIN, BLACKCURRANT EXTRACT, HYDROLYZED FISH COLLAGEN.

*Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.*Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.*Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.*Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.*Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.







APA BEZA RADIGLOW DENGAN SUPPLEMENT VITAMIN C YANG LAIN..KERANA ADA NYA ASTAXANTHIN...



APA ITU ASTAXANTHIN?
Astaxanthin adalah penemuan anti oksida terbaru ahli-ahli sains pada abad ini. Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan tubuh manusia.

Astaxanthin ialah Pigmen Merah yang terjadi secara semulajadi dalam pelbagai Organisma hidup. Contohnya seperti Ikan Salmon, Udang dan Ketam.







KEBAIKAN ASTAXANTHIN

 ● Meningkatkan kualiti kulit. Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.
● Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.
●Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: vitamin E atau vitamin C, beta-karotena, lutein atau Pycnogenol.
● Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan.
● Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot, artritis dan tenis.
● Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel, di dalam dan keluar.
● Astaxathin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.
● Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata.
● Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.
● Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.
● Merangsang sistem imuniti
● Membantu mencegah serangan jantung
● Membantu mencegah permulaan sel-sel kanser
● Membantu mencegah Alzheimer dan Parkinson
● Menormalkan tekanan darah
● Melegakan masalah prostat
● Memberikan ketahanan yang lebih baik untuk selsema
● Mencegah dan mengurangkan kencing manis
● Mencegah penyakit gusi
● Meningkatkan kesihatan reproduktif
● Melindungi semua bahagian sel-sel daripada kerosakan oksidatif
● Makanan tambahan utama untuk kesihatan mata dan mencegah kebutaan,katarak
●Degenerasi makular
●Makular edema cystoid
●Retinopati diabetik
●Glaukoma dan lain-lain lagi


●APAKAH ITU ECZEMAEczema adalah sejenis penyakit kulit yang disebabkan oleh sistem imun badan yang tidak normal (lemah) dan faktor genetik. Masalah ini kebiasaannya dihadapi oleh wanita dan kanak-kanak. Eczema boleh menyebabkan kegatalan pada kulit dan kulit mengelupas. Keadaan ini boleh menjadi bertambah teruk berikutan pengambilan makanan dimana pesakit mempunyai alahan (allergic) terhadap makanan tersebut. Selain itu, menyentuh bahan-bahan alahan dan perubahan suhu secara mendadak juga akan menyembabkan kegatalan pada kulit.

PUNCA PUNCA ECZEMA

Faktor-faktor Dalaman (Fizikal)
- Ahli keluarga yang mempunyai sejarah yang mengalami penyakit eczema, asma atau allergi rhinitis.
- Perubahan emosi yang ketara seperti keresahan dan stres.

- Pemakanan dan minuman seperti alkohol, makanan tenusu, gandum, telur, makanan laut, pengawet dan pewarna makanan.

Faktor-faktor Luaran (Persekitaran)
- Bahan-bahan iritasi: Asap rokok, bahan-bahan kimia, cuaca yang terlalu panas dan lembap atau di sebaliknya.
- Alahan (Allergens): Sabun, syampu, serbuk bahan pencuci, kosmetik, kulat, debunga, haiwan peliharaan dan hama habuk rumah (house dust mites).
Faktor-faktor Dalaman (Fizikal)- Ahli keluarga yang mempunyai sejarah yang mengalami penyakit eczema, asma atau allergi rhinitis.- Perubahan emosi yang ketara seperti keresahan dan stres.- Pemakanan dan minuman seperti alkohol, makanan tenusu, gandum, telur, makanan laut, pengawet dan pewarna makanan.
Faktor-faktor Luaran (Persekitaran)- Bahan-bahan iritasi: Asap rokok, bahan-bahan kimia, cuaca yang terlalu panas dan lembap atau di sebaliknya.- Alahan (Allergens): Sabun, syampu, serbuk bahan pencuci, kosmetik, kulat, debunga, haiwan peliharaan dan hama habuk rumah (house dust mites).

NOTE : Kanak-kanak yang beumur 10 tahun kebawah yang mengalami masalah eczema ini boleh mengamalkan RADIGLOW dgn melarutkan setengah tablet ke dalam air sebelum diminum sekali setiap pagi.




Kenapa anda MESTI pilih RADIGLOW sebagai supplement tambahan anda?? 

● Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk. 

● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract. 

● Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita 


● Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.



Kelulusan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia




GOLONGAN ARTIS YANG MENGAMALKAN RADIGLOW SEBAGAI SUPPLEMENT HARIAN..




TESTIMONI PENGGUNA RADIGLOW




RADIGLOW PENYELESAIAN MASALAH ANDA..IN-SHA-ALLAH..!!



RADIGLOW
 1KOTAK ADA 60 BIJI CUKUP UNTUK SEBULAN..
1 KOTAK RM180 (S/M)
1 KOTAK 190 (S/M)
PERCUMA Skin Regenerative Green Mas
 PERCUMA POS LAJU /SKYNET

INTRESTED..??

FACEBOOK ; CHU-A CARDOZA 
INSTAGRAM ; LOLLIEPOPHUNTER
WECHAT ; chu-a93
WHATAPPS ; 010-2381625
HURRY UP...!!


PERKHIDMATAN POSLAJU PROBLEM KE??



HYE KORANG..??

=_='...harini nak buat sesi luahan perasaan boleh tak??..hmm..
tahu tak..!!..da seminggu barang custemer aku tak sampai-sampai lagi..haish..risau betol larh..sedangkan parcel tu da pos hari isnin 27 MEI 2013...tp sampai jumaat nie tak sampai-sampai lagi..naseb baik la custmer aku tu baik orang nyer..faham situasi aku..law tak mesti da kene maki..

satu lagi masalah poslaju nie..da berapa kali aku coll..tak nak angkat...pastu nak buka website dia pown tak boleh..??..kenapa erk??..law lappy kesayangan aku nie ad masalah..takkan kot..aku buka website lain..ok jew..

tapi memang sejak akhir-akhir nie banyak yang complain tentang servis poslaju nie...ada yang smpai 2mggu pihak poslaju tak proceed parcel...nie la salah satu sebab yang bole buat rezeki kite susah nak masok..sebab barang sampai kat custmer lambat...kalau custmer yang biasa dengan kite..maybe die faham la kan..kalau tibe-tibe servis kite lambat..kite explain die bole faham..sebab selama kite buat bisnes kat dia servis kite tak penah lambat..tu okey lagi..tapi kalau custmer yang baru nak try barang-barang kite..tp kene macam nie pulak..so..anggapan dieorang macam mane...hmm..

bisnes on9 nie bukan senang..nak suruh orang percaya kat bisnes kite..law barang lambat sampai..servis K.O...susah lah..sedangkan kite da buat sehabis baik tok kepuasan custmer..tapi pihak lain pulak yang buat hal...herm..

hope pihak poslaju boleh perbaiki perkhidmatan dieorang...untuk kebaikan semua..

RAY-BAN BABY BLUE AVIATOR RESTOCK..!!



HYE LADIES..!!!


SAPE PEMINAT RAY-BAN KAT SINI??

GRED AAA
SELLING FAST DARLING..!
SETAKAT NIE 15 DA TERJUAL..
HURRY UP..!!

aku nie bukan lah jenis yang suke pakai spek mate bile kuar jalan-jalan..tapi disebabkan kesilauan yang memedihkan mate aku yang sepet nie..so..aku pown terpakse menyudikan diri aku tok pakai cermin mata kalis cahaya nie..huhu..salah satu yang aku suke pakai..jenama RAY-BAN nie...nak beli yang ori..tunggu aku kawin dengan anak TAN SRI la kan..huhu..malang nya..anak TAN SRI mana yang nak kat aku nie..huhu...dapat yang gred AAA pown jadilah...so..this one is my favbret...aku sarankan sape yang ade masalah mate macam aku (silau)..cepat-cepat la amik tindakan..stok memang banyak..tapi..sape lambat..tak dapat la kan..huhu..berminat..boleh whatapp..

+60102381625