contest gadis berpurdah by cik tomato

assalamualaikum semua..!!

sebenarnya hari ini chu-a dah tak ada idea nak post apa kat blog chu-a yang comel nie..
and suddenly chu-a jumpe satu contest yang buat chu-a tertarik..
sebelum nie chu-a tak pernah ikut apa-apa contest 
so nie first time la..

nak tahu contest ap??




yupz..!!
nie dia contest yang buat chu-a terpanggil-panggil untuk join..
kalau korang nak join..just klik kat banner kat atas tu and then..follow the step..
DONE ~

ok..
gambar yang chu-a pertaruhkan untuk contest nie
IALAH..
-
-
-
-
-
-
-
bace bismillah dulu ea..
and tarik nafas dalam-dalam..
and hembus...
(apa aku merepek nie)
ok3..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
simple je kan..hehe..
kalau menang..alhamdulillah..
kalau kalah pown chu-a redho jer..
tapi mengharap untuk menang..insyaALLAH...

sesi tok tag member blogger..!
and jgn lupe join sekali contest nie erk...


nak tahu tak apa hadiah yang cik tomato tawarkan...

1st - 2 Helai Shawl + 2 Brooch
2nd - 1 Helai Shawl + 1 Brooch .
3rd - 1 Brooch + Pin's + Domo handphone case
Saguhati - 4x Topup RM 5.00 

contest nie akan tamat tempoh pada....
3 november 2011

apa tunggu lagi..
jowm..!!



8 comments:

  1. salam kenal dear :)

    good luck ya? :)

    ReplyDelete
  2. salam pekenalan jugak..

    thanx sis..(^_~)

    ReplyDelete
  3. I tulis entry ni utk U http://yinshirin.blogspot.com/2011/11/minta-maaf-itu-berani.html sbb u pernah join contest I yg dah dibubarkan tu . Baca ya.

    ReplyDelete